Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Španielsko - poklady UNESCO

Destinácia: Španielsko
Kód zájazdu: 1328996
Cena od: 1 199 €
Príplatky od: 190 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

15.06. - 22.06. 8 dní FM dospelý: 1 199 € povinné prípl: +190 € letecká VIE
07.09. - 14.09. 8 dní FM dospelý: 1 199 € povinné prípl: +190 € letecká VIE

Popis zájazdu

Popis:
kláštor Poblet • Alcala de Henares • Madrid • El Escorial • Segovia • Toledo • Cuenca • Teruel • Barcelona

1. deň:
možný transfer z Bratislavy na letisko do Viedne (za príplatok), odlet z Viedne, prílet do Barcelony, transfer z letiska do oblasti Costa Brava/Maresme, ubytovanie, večera.

2. deň:
raňajky, odchod do cisterciánskeho kláštora Santa Maria de Poblet (UNESCO), založeného v 12.storočí. Prejazd španielskym vnútrozemím do najstaršieho španielskeho univerzitného mesta Alcalá de Henarés (UNESCO), ktoré sa stalo vzorom pre zakladanie miest španielskymi misionármi v Latinskej Amerike. Prehliadka historického centra (arcibiskupský palác, Calle Mayor, Cervantesovo námestie, univerzitná štvrť), odchod na ubytovanie v okolí Madridu, večera.

3. deň:
raňajky, presun do Madridu, okružná jazda a prehliadka mesta (exteriéry kráľovského paláca, Plaza Mayor, Puerta del Sol), možnosť návštevy jednej z najvýznamnejších obrazární na svete Museo del Prado, centrum moderného umenia Centro de Arte Reina Sofia, park El Retiro, návrat na ubytovanie, večera.

4. deň:
raňajky, odchod do San Lorenzo de El Escorial (UNESCO) – monumentálny kráľovský palác s bazilikou a panteónom španielskych kráľov. Prejazd do Segovie (UNESCO) – prehliadka historického centra (rímsky akvadukt, exteriér katedrály, exteriér pevnosti Alcázar, mestské opevnenie), odchod na ubytovanie v okolí Ávily, večera.

5. deň:
raňajky, odchod do Ávily (UNESCO) – prehliadka mohutných mestských hradieb, katedrály a historického centra. Odjazd do Toleda – prehliadka mesta (katedrála, kostol sv. Tomáša, Sinagoga del Tránsito, kostol Cristo de la Luz, múzeum El Greca), vo večerných hodinách odchod na ubytovanie do okolia Toleda, večera.

6. deň:
raňajky, presun do mesta Cuenca (UNESCO), prehliadka historického centra (veža Mangana, katedrála Nuestra Seňora de Gracia), odchod do horského mesta presláveného mudejárskou aragonskou architektúrou – Teruel (UNESCO). Prehliadka centra mesta (veža San Salvador, námestie Carlos Castel, katedrála, kostol a veža San Pedro), odjazd na ubytovanie v okolí Teruela, večera.

7. deň:
raňajky, presun do Barcelony (UNESCO) – panoramatická jazda modernistickou časťou mesta s architektonickými dielami A. Gaudího (Casa Batlló, Casa Milá – La Pedrera, exteriér Sagrada Família), individuálne voľno k prehliadke historického centra (ulica La Rambla, tržnica la Boguería, námorný prístav), odchod na ubytovanie do oblasti Costa Brava/Maresme, večera.

8. deň:
raňajky, transfer na letisko, odlet z Barcelony, prílet do Viedne, možný transfer do Bratislavy.

Stravovanie:
polpenzia

Doprava:
letecká

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť. Možné odlety aj z Budapešti, Krakowa a Prahy (na vyžiadanie).

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.

POSLEDNÁ AKTUALIZÁCIA dňa 1.4. o 07:45 hod.
Generované systémom ProfiTour