Krajiny

Zobraziť všetky »

Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska

Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska a ostrov Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska s mestečkom Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska a mestečko Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska a pohľad na ostrov
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1307497
Cena od: 419 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

05.07. - 09.07. 5 dní FM dospelý: 419 € povinné prípl: +0 € autobusová
28.08. - 01.09. 5 dní FM dospelý: 447,49 € povinné prípl: +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
5-dňový autokarový zájazd

Perex:
Ak milujete jazerá, hory a nádhernú prírodu, výlet k najkrajším jazerám na pomedzí Talianska a Švajčiarska určite neoľutujete. Sú naozaj "naj". Lago di Garda je najväčšie a najčistejšie, Lago di Como turisticky najpríťažlivejšie a najrozmanitejšie, Lago d´Orta najoriginálnejšie. Určite vás nadchnú aj nemenej krásne jazerá Lago di Lugano a Lago di Maggiore s Boromejskými ostrovmi so zámkom a záhradami, ako aj malebné historické mestečká.


Program:
1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 6:00 h), tranzit cez Rakúsko a Taliansko k najväčšiemu a najčistejšiemu severotalianskemu jazeru Lago di Garda, ktoré zo severnej strany pripomína fjord. Pokračujeme až k najjužnejšiemu cípu jazera do mestečka Sirmione, fakultatívne plavba loďou okolo poloostrova, krátka prehliadka mesta, osobné voľno. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

2. deň:
Po raňajkách sa presunieme k jazeru Lago di Como, ktoré je turisticky najpríťažlivejšie a najrozmanitejšie. Na krátku prehliadku sa zastavíme v meste Como.  Historické jadro mesta, obohnané múrmi, si dodnes zachovalo veľkú časť architektúry z čias starovekého Ríma. Priamo z centra sa pokocháme krásnym pohľadom na jazero. V ceste budeme pokračovať k ďalšiemu jazeru Lago di Lugano, pričom si spravíme prestávku vo švajčiarskom meste Lugano so silným talianskym charakterom. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

3. deň:
Po raňajkách absolvujeme výlet k jazeru Lago d´Orta, ktoré si zachovalo pozoruhodnú originálnosť. Znalci ho považujú za najromantickejšie jazero z hornotalianskych jazier. Návštívime malebné mestečko San Giulio, budeme sa plaviť loďou (fakultatívne) na rovnomenný ostrov San Giulio, ktorý za svoje meno vďačí Grékovi, ktorý podľa legendy oslobodil ostrov v 4.storočí od drakov a hadov. Poobede sa presunieme do mesta Stresa na brehu jazera Lago Maggiore, možnosť plavby na prekrásne Boromejské ostrovy (zámok a terasovité záhrady). Návrat na ubytovanie, fakultatívne večera.

4. deň:
Raňajky.  Dnešok strávime vo švajčiarskom meste Locarno.  Budeme mať možnosť sa vyviezť lanovkou k najznámejšej pamiatke mesta - k pútnickemu kostolu Madona del Sasso. Okrem samotného kostola s množstvom umeleckých diel je tu i vyhliadka s impozantným výhľadom na mesto i jazero. Pre záujemcov bude čas i na plavbu loďou na ostrov Brissago. V neskorých popoludňajších hodinách odchod na Slovensko.

5. deň:
Návrat na Slovensko v dopoludňajších hodinách.

Ubytovanie:
3 x v hoteli/penzióne 3*.

Stravovanie:
3 x raňajky.


Doprava:
Autokarová.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 3x ubytovanie s raňajkami v hoteli/penzióne 3*. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za 3 večere. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

POSLEDNÁ AKTUALIZÁCIA dňa 16.4. o 20:14 hod.
Generované systémom ProfiTour