Krajiny

Zobraziť všetky »

Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Belgicko a Holandsko

, autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, veža Belfort , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, dreváky , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Brusel, Grand Place , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Delft , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, rieka Amstel , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Bruggy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Scheveningen , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Bruggy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Antverpy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Antverpy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Brusel , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, veža Euromast , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Mini Európa , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, belgické pralinky , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Rotterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, mapa , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266323
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:
Belgické pralinky, ikonický cikajúci chlapček, či návšteva sídla Európskej únie - Brusel a očarujúca architektúra Amsterdamu, to všetko ponúka práve tento poznávací zájazd, ktorý návštevníkovi poskytne zažiť pravú atmosféru krajín Holandsko a Belgicko.

Ubytovanie: 4x v hoteli

Stravovanie: 4x raňajky

Brusel - Bruggy - Antverpy - Rotterdam - Zaanse Schans - Amsterdam

Holandsko: Belgicko: 

Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v ranných hodinách, večer ubytovanie v hoteli.

2. deň - príchod do metropoly Európskej únie – Bruselu - sídla medzinárodných a nadnárodných politických a ekonomických organizácií. Krajina je známa vynikajúcou belgickou čokoládou a pralinkami, ale preslávená je tiež stovkami druhov belgického piva. Prehliadka Bruselu zahŕňa historickú časť mesta, katedrálu Sv. Michala, Kráľovský palác, námestie Grand Place s cechovými domami, radnicu. Zaujímavosťou je tiež Atomium – známa stavba zväčšeniny molekuly kryštálu železa patrí k Bruselu od výstavy EXPO v roku 1958 a stala sa jednou z najpopulárnejších bruselských atrakcií. Hneď vedľa sa nachádza park Mini-Európa - približne 350 zmenšených modelov najznámejších monumentov z 80 rôznych miest Európy. Večer ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, transfer do mesta Bruggy (UNESCO), prezývaného aj „Benátky severu“ či „klenot Beneluxu“, presláveného paličkovou čipkou a zachovalým stredovekým centrom - námestie De Markt s budovou provinčného súdu, radnica, množstvo gotických stavieb a krásna katedrála. Presun do Antverp – Rubensovho mesta a najväčšieho mesta Belgicka. Mesto je vďaka veľkej židovskej komunite známe aj pod menom „Jeruzalem západu“ alebo ako „Diamantové mesto“, nakoľko obchod s týmto cenným nerastom tu prekvitá od 15. storočia. Prehliadka centra s nádhernou gotickou katedrálou Panny Márie, renesančná radnica, cechové domy, Rubensovo múzeum. Presun do Holandska, ubytovanie v hoteli.

4. deň – raňajky, transfer do Rotterdamu – mesta, ktoré sa pýši najväčším prístavom v Európe. Prehliadka vonkajšej expozície námorného múzea, typických žltých šikmých domčekov Kubushuizen, ktoré sú neobývané a slúžia ako múzeum, či vyhliadkovej veže Euromast, ktorá ponúka panoramatický výhľad z výšky 185 metrov. Transfer do mesta Delft, známeho výrobou ručne maľovaného porcelánu. Presun do prímorského strediska Scheveningen. Prímorská časť mesta Den Haag leží na mieste bývalej rybárskej osady a dnes je moderným vyhľadávaným strediskom s piesočnatými plážami. Zástavka pri budove Európskeho súdneho dvora. Ubytovanie, nocľah.

5. deň – raňajky, presun do dedinky Zaanse Schans - prehliadka skanzenu s veternými mlynmi a typickými rybárskymi domčekmi, ktoré návštevníkovi ukazujú časť holandskej histórie. V dedinke sa taktiež nachádzajú dielne, v ktorých prebiehajú ukážky výroby syrov a legendárnych holandských drevákov. Transfer do hlavného mesta Holandska, Amsterdamu. Prehliadka historického centra s námestím Dam, hlavná trieda Damrak, Mincové námestie, kvetinový trh, plavba loďou po grachtoch (kanáloch). Možnosť návštevy Rembrandtovho domu, ktorý návštevníkovi ponúka expozíciu dobového nábytku, kompletne vybaveného kabinetu a maliarskeho ateliéru, tlačiarenskej dielne a rovnako nechýbajú ani rôzne artefakty, ktoré slúžili ako predlohy, od antických sôch po minerály. Odchod na Slovensko vo večerných hodinách.

6. deň – návrat na Slovensko v popoludňajších hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 4x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc) doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70  EUR/os./deň, orientačná cena vstupov cca 100 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 190 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 200 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK- 35 EUR.


ORIENTAČNÉ CENY VSTUPOV:

Euromast – 13€ – 16,5€, Zaanse Schans - vstup do areálu zdarma, Zaans múzeum -14,5€, Rembrandtovo múzeum – 17,5€, Madame Tussauds Amsterdam - 26€.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
6 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Brusel | Bruggy | Antverpy | Zaanse Schans

Generované systémom ProfiTour