Krajiny

Zobraziť všetky »

Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Česko a Nemecko - rozprávkové putovanie

, autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Basteinbrucke , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Pravčická brána , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, pevnosť Konigstein , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, pevnosť Konigstein , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, vstup do hradu Lemberk , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, hrad Lemberk , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, zámok Moritzburg , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, zámok Moritzburg , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Pravčická brána , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, pevnosť Konigstein , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, zámok Děčín , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Drážďany - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Děčín - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Drážďany - palác Zwinger , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Máchovo jazero , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Máchovo jazero , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Drážďany - staré mesto , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, mapa , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266127
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Každý, kto má chuť uniknúť na pár dní z každodenného stereotypu a ocitnúť sa v rozprávke, nech neváha zúčastniť sa poznávacieho zájazdu do Česka a Nemecka. Na návštevníkov čakajú miesta, po ktorých sa prechádzali princovia a princezné, no najväčším lákadlom je hrad Moritzburg s tanečnou sálou, kde sa natáčala najobľúbenejšia vianočná rozprávka Tri oriešky pre Popolušku.

Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky


Drážďany - Moritzburg - Königstein - Bastei - Lemberk - Máchovo jazero - Panská skala - Děčín



Česko: VSTUPU DO KRAJINY

Nemecko: VSTUPU DO KRAJINY

Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo SR v skorých ranných hodinách, v popoludňajších hodinách príchod do jedného z „najzelenších“ miest Európy – Drážďan, ležiacom na brehoch rieky Labe. Mesto bolo po 2. svetovej vojne takmer kompletne zničené bombardovaním. Vystavané bolo do pôvodnej krásy a dostalo prívlastok „Polabská Florencia“. Prehliadka mesta - Albertinum, Kulturpalast, Semperova opera, barokový palác Zwinger s krásnym nádvorím a galériou, katedrála Panny Márie, Brűhlove terasy nazývané aj balkón Európy. Individuálne voľno. Ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, transfer k neďalekému barokovému zámku Moritzburg, ktorý sa v našich končinách spája hlavne s natáčaním legendárnej vianočnej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku, prehliadka zámku. Presun k pevnosti Königstein s najstaršími dochovanými nemeckými kasárňami zo 16. storočia. Dnes je označovaná aj ako najväčšia pevnosť Európy. Transfer do Bastein v Saskom Švajčiarsku, pešia prechádzka ku skalnému mostu Basteinbrücke s niekoľkými zastávkami na vyhliadkach, poskytujúcim neopakovateľné pohľady na okolité skalné veže a kaňon rieky Labe. Ubytovanie a nocľah.

3. deň – raňajky, návšteva najmladšieho národného parku Českej republiky - Českého Švajčiarska, pešia prechádzka k Pravčickej bráne s impozantným Sokolím hniezdom z roku 1881 so štýlovou reštauráciou s pôvodnými maľbami. Pravčická brána je známa aj z filmu Narnia - Lev, šatník a čarodejnica. Presun k miestu natáčania rozprávky „Čert ví proč“, zámku Lemberk, v ktorom sa nachádza jedinečný kazetový strop s výjavmi zo známych Ezopových bájok. Pokračovanie k Máchovmu jazeru, ktoré mnohí označujú za jedno z najromantickejších miest v Čechách. Vyhliadková plavba loďou. Krátka zastávka pri Panskej skale alebo tiež „Kamenných varhanoch“, ktoré možno zazrieť v rozprávke Pyšná princezná z roku 1952. Ide o pôsobivý skalný útvar tvorený päť a šesťbokými stĺpcami dosahujúcimi výšku až 12 metrov. Návrat do hotela, nocľah.

4. deň – raňajky, prehliadka jednej z najvýznamnejších historických pamiatok severných Čiech - zámku Děčín, pochádzajúceho z 13. storočia. Pešia prehliadka centra mesta Děčín s renesančným kamenným mostom cez rieku Ploučnica. V popoludňajších hodinách odchod na Slovensko, príchod vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné poplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 50 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 140 EUR/3 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 110 EUR. Nástupné miesta: BA, Brno, Praha bez príplatkov, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Drážďany | Moritzburg | Pravčická brána | Dečín

Generované systémom ProfiTour