Krajiny

Zobraziť všetky »

Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Legoland a ZOO Hellabrunn

, autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zámok Hellabrunn , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zámok Hellabrunn, park , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zámok Hellabrunn, park , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, zoologická záhrada , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, Legoland , autobusový poznávací zájazd, Legoland a ZOO Hellabrunn, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266113
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Tri dni nabité zážitkami, dojmami, s garanciou spokojnosti a milých spomienok. Úvod v barokovom zámku Hellbrunn v náručí Álp neďaleko Salzburgu,  pokračovanie do kráľovstva stavebnice LEGO, na odvážnych čaká detská pirátska bitka s vodnými delami a zájazd je ukončený návštevou rozľahlej zoologickej záhrady pri Mníchove.


Ubytovanie: 2x v hoteli

Stravovanie: 2x raňajky

zámok Hellbrunn -  LEGOLAND - ZOO Hellabrunn




Doprava:
autobusová

Program:

1. deň - odchod v skorých ranných hodinách zo Slovenska, transfer do Rakúska. Prehliadka zámku Hellbrunn, neďaleko Salzburgu, ktorý je preslávený svojím rozľahlým parkom, tajomnými jaskyňami. Najväčšia z nich, Neptúnova má veľkolepú vstupnú bránu so strážcom v podobe morského koníka, jazierkami s dvesto figurínami, ktoré sú poháňané vodnými turbínami, čím vytvárajú špeciálne divadelné predstavenie a nekonečné množstvo fontán. Počas celej návštevy však musíte byť v strehu, na zámku aj v záhradách prekvapí návštevníkov niekoľko vodných trikov, ktoré robia z prehliadky jednu veľkú zábavu. Klenotom je aj Mesačný zámok postavený v roku 1615. Pokračovanie v ceste do Nemecka. Vo večerných hodinách ubytovanie a nocľah.

2. deň - po raňajkách odchod do LEGOLANDU, ktorý bol otvorený v roku 2002, v nemeckom mestečku Günzburg, zaberá plochu 130 000 m2 na polceste medzi Mníchovom a Stuttgartom. Celý park je určený predovšetkým deťom a rodinám s deťmi. Celodenná zábava vo forme viac ako 40 atrakcií. Farebný lego svet je postavený z viac ako 50 miliónov lego kociek. Deti budú mať možnosť zažiť pirátsku bitku s vodnými delami (odporúčame vziať si so sebou pršiplášte), expedíciu pralesom na člne s pádom do vodopádu, preteky na monster trakoch, či na húsenkových dráhach, jazdu na umelom koníku na rytierskom turnaji či autom po safari parku, kolotoče, legovláčik, autoškolu na elektroautíčkách. Dominantou  parku je miniatúrne lego mestečko Lego Miniland, kde sa nachádzajú miniatúry známych budov, či miest, napr. mníchovské letisko, berlínsky parlament, hamburgský prístav a najväčšia stavba z Lega - Alianz Aréna pri Mníchove. Večer ubytovanie v hoteli a nocľah.

3. deň - raňajky, odchod do Mníchova a prehliadka zoologickej záhrady Hellabrunn - prvej geo-zoo na svete. Leží na pravej strane rieky Isar na ploche 36 hektárov, kde zvieratá žijú v prírodnej rezervácii. Vďaka rozsiahlemu množstvu priekop a prírodnej krajinnej úprave si návštevník môže vychutnať nádherný a ničím nerušený pohľad na zvieratá, ktorý je možný zažiť len na safari. Pozriete si starý dom pre slonov z roku 1914, Draculovu vilu s netopiermi, akvárium piraní, Polarium s ľadovými medveďmi, korytnačí dom, dom nosorožcov a mnohé ďalšie zvieratá a atrakcie pre deti i dospelých. V poobedňajších hodinách spiatočný transfer na Slovensko, príchod vo večerných hodinách


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/ os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 85 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 85 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 120 EUR. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
LEGOLAND | zámok Hellbrunn | ZOO Hellabrunn

Generované systémom ProfiTour