Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Camping Solaris Resort FKK

karavan 2+ karavan 2+ karavan 2+ karavan 2+ karavan 2+ mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome A mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 1109698
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Solaris Resort FKK

domáce zviera bicykle minigolf diskotéka potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf jazda na koni volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén



Naturistický kemp Solaris sa nachádza v rozsiahlom areáli s mnohými stromami a kríkmi, kde je približne 49 hektárov vyhradených len pre naturistov.

Približne 2 kilometrová a až 15 metrov široká skalnatá pláž, vymurovaná plocha na ležanie, zátoky, kamienková pláž, plavecký bazén, plavecké kurzy, vlastná pláž pre psíkov

VYBAVENIE:

reštaurácie, bufety, bary, nákupné strediská, bary pri bazéne, bankomat, internetový kútik, internet za poplatok, W-LAN bezplatne (len Hotspot pri recepcii).

UBYTOVANIE:

Karavan Model 2+ - 12,9 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, ponúka manželskú posteľ, poschodovú posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.
Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 1 dieťa


Karavan Model 2+ - 12,9 m2 obytnej plochy v zóne 1

ako Karavan Model 2+

Mobilný dom Model A –  24 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené štandardné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou), vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.
Krytá terasa, tieň
Kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

Mobilný dom Model I –  32 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 3 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2x 2 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou (fén) a samostatná toaleta,  jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie. Elektrické pripojenie so zásuvkam
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 6 dospelích

ŠPORT A ZÁBAVA:
multifunkčné športové centrum, 8 tenisových kurtov, tenisové kurzy, surfovanie, plachtenie, stolný tenis, centrum Potápanie (v okolí), minigolf, Boča, jazdecká hala (400m), jazdecké kurzy, požičovňa bicyklov, plážový volejbal, športové centrum (500m, máj - október), požičovňa člnov, golfové ihriská v neďalekom okolí, detské ihriská, turistické a jogging trasy, živá hudba, animačné programy (máj-september), miniklub, diskotéka (800m), požičovňa vodných skútrov (v blízkom okolí )

Čo sa nachádza v okolí:
mesto Poreč, rybársky prístav Santa Marina, Rovinj, Terst, Pula, Novigrad, Umag, Rijeka, Kvarnerské zátoky, "Dinopark" Funtana, prírodný park Lim Fjord.

Generované systémom ProfiTour