Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Hotel Palata Venezia

dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba junior suita junior suita junior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita superior suita
Destinácia: Čierna Hora, Ulcinj
Kód zájazdu: 1073883
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Palata Venezia

TV domáce zviera chladnička,minibar sauna detská postieľka štrková pláž piesočnatá pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 40 m

Hotel Palata Venezia sa nachádza v 2000 rokov starom opevnení na pobreží mesta Ulcinj a ponúka ubytovanie s výhľadom na more. Piesočnatá pláž je vzdialená 40 metrov a v okolí nájdete tiež niekoľko ďalších pláží.

UBYTOVANIE:
Všetky izby a suity sa nachádzajú v niekdajšom kráľovskom hrade a vynikajú historickým štýlom a jedinečnou atmosférou.

Sú vybavené klimou, TV s plochou obrazovkou, minibarom a písacím stolom.  Bezplatné Wi-Fi a spoločná terasa s výhľadom na pobrežie.

Dvojlôžková izba – dvojlôžková izba s minibarom a kúpeľňa

Junior suita – 1 priestranná spálňa, obývacia izba s kuchyňou vybavenou jedálenským stolom, kúpeľňa

Superior suita – 2 spálne, obývacia izba s kuchyňou vybavenou jedálenským stolom,  kúpeľňa

STRAVOVANIE: raňajky formou bufetu, obed a večera za príplatok - výber z 2-3 jedál
ŠPORT:
Od mája do októbra môžete relaxovať vo vonkajšom bazéne so sladkou vodou. Užívať slnko si môžete aj na ležadlách umiestnených okolo bazénu. Využitie sauny je k dispozícii každý deň, iba pre hostí hotela od 8.00 do 19.00. Termín si treba rezervovať na recepcii. Fitnesscentrum je k dispozícii 24 hodín denne.

Na kamienkovú pláž Liman Beach sa dostanete pešo za 5 minút. V pešej vzdialenosti sa tiež nachádza piesočnatá pláž Mala Plaža a kamienková pláž Skela. Centrum mestečka Ulcinj je vzdialené 500 metrov. Nájdete tam obchody, kaviarne, bary a reštaurácie. Pláž Velika Plaža je najdlhšou piesočnatou plážou v tejto časti Čiernej Hory a má viac ako 12 km.
Generované systémom ProfiTour