Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Hotel Zagreb A Villa Pinia All Inclusive

prepojená rodinná izba 2+2 prepojená rodinná izba 2+2 prepojená rodinná izba 2+2 prepojená rodinná izba 2+2
Destinácia: Chorvátsko, Kvarner, Karlobag
Kód zájazdu: 1056337
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Zagreb A Villa Pinia All Inclusive

TV chladnička,minibar masáž sauna wellness, spa stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie fitness centrum animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Hotelový komplex s výbornou polohou pri mori na úpätí pohoria Velebit, kde sa stretávajú vplyvy mediteránskej klímy a horského prostredia. Rozľahlý areál s terasami a bazénom ponorený v zeleni je len 300 m od centra mestečka Karlobag, hotelová pláž vzdialená iba 50 m, slnečníky a ležadlá pri bazéne zadarmo. Vonkajší bazén s prítokom morskej vody a pieskovým dnom pre deti. Cca 5 minút peši od hotela je vybudovaná  kamienková pláž Tatinja.

VYBAVENIE:
reštaurácia, kaviarne, pizzeria, obchod so suvenírmi, 2 menšie haly, konferenčná sála pre 200 až 250 osôb, letná terasa s krásnym výhľadom na ostrov Pag a na pláže, krčmička s príjemnými cenami, TV sála, platené parkovisko pred hotelom.

UBYTOVANIE:
2 lôžkové izby  s možnosťou 2 prísteliek s balkónom na morskú stranu, rozloha 22,5 m2

2-lôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek  bez balkóna alebo s francúzskym balkónom s výhľadom do parku

prepojená rodinná izba 2+2 - 44 m2 s balkónom, morská strana, navyše WC 

Všetky izby majú klimatizáciu, TV-SAT, mini bar, telefón, kúpeľňu so sprchou, Wi Fi

STRAVOVANIE:

formou all inclusive – raňajky (7:00-9:30), obedy (12:30-14:00) a večere aj s výberom národných špecialít (18:45-20:30) formou bufetu, pri obede a večeri nápoje v priestoroch reštaurácie voda, džúsy, biele a červené víno, pivo. All inclusive bar s terasou 11:00-21:30 - snack, zákusky, káva, nealko nápoje z automatu, pivo, víno, domáce alkoholické nápoje - rakija, slivovica, pelinkovac, domáce brandy a vodka, na bazéne - 10:00-18:30 bezalkoholické nápoje z automatu, voda a pivo 

ŠPORT A ZÁBAVA:
v cene all inclusive je využívanie vonkajšieho bazéna s prítokom morskej vody a pieskovým dnom pre deti, krytý bazén, slnečníky a ležadlá na terase pri vonkajšom bazéne, animácie pre deti a dospelých v termíne 28.6.-31.8., živá hudba 1.7.-20.9. 5x týždenne, tenisový kurt, 1 h sauna za týždeň, zľava 25 % na masáže a wellness. Ostatné služby - fitnes centrum, wellness so saunou, kolkáreň, stolný tenis a iné športoviská, pieskovisko a detské ihrisko.

Generované systémom ProfiTour