Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Hotel Sorea Hutník II.

Destinácia: Slovensko, Prešovský kraj, Tatranské Matliare
Kód zájazdu: 1056315
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy
Golf
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Sorea Hutník II.

domáce zviera herňa minigolf bowling solárium diskotéka biliard konferenčná miestnosť masáž sauna golfové ihrisko stolný tenis bazén vnútorný parkovisko detské ihrisko detský kútik fitness centrum bazén

Hotel ** SOREA HUTNÍK II sa nachádza v peknom a tichom prostredí Tatranských Matliarov, pod úpätím Lomnického štítu, necelé 2 km od Tatranskej Lomnice a je vhodným východiskom pre túry do východnej časti Vysokých Tatier. Hotel SOREA Hutník je vyhľadávaným dovolenkovým miestom vďaka svojej tichej a atraktívnej polohe a predovšetkým vďaka širokej ponuke doplnkových a športovo-relaxačných služieb. V blízkosti hotela sa nachádza národná prírodná rezervácia Pramenište, ktorá chráni najzachovalejší borovicovo-brezový porast v tatranskej oblasti. Vysokohorské klimatické podmienky priaznivo pôsobia na organizmus človeka a majú liečivé účinky pri ochorení dýchacích ciest.

Ubytovacie služby

Izby v budove Hutník II nie sú rekonštruované. Dvojlôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek sú štandartne vybavené a väčšina izieb má balkón. V hoteli je možné ubytovanie so psom za poplatok. Hotel ** SOREA HUTNÍK II je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". Platnosť certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier.

Gastronomické služby

Gastronomické služby poskytuje hotelová reštaurácia s bohatou ponukou jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Raňajky sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, obedy a večere sú servírované – ponuka výberu zo 4 až 5 jedál vrátane vegetariánskeho menu. Klienti ubytovaní v hoteli ** SOREA HUTNÍK II. majú stravovanie v reštaurácii hotela *** SOREA HUTNÍK I. Príjemné posedenie a širokú ponuku nápojov poskytuje aperitív bar. Hotel disponuje aj priestormi vhodnými na usporiadanie konferencií, seminárov, školení a spoločenských podujatí.

Doplnkové služby

V hoteli je hosťom k dispozícii krytý plavecký bazén (15 x 6 m), sauna, klasické masáže, hydromasáž, morský kúpeľ, solárium, BOWLING centrum, fitnescentrum, telocvičňa, stolný tenis, biliard, gulečník, minigolf, herňa pre deti, ihrisko. Hotel štandardne poskytuje informačné služby, predaj pohľadníc, známok a dalšieho tovaru, požičiavanie sušičov na vlasy a žehličiek, zmenárenské služby. Parkovisko pri hoteli je nestrážené a bez poplatku. V areáli hotela sa nachádza lyžiarsky vlek pre deti i začiatočníkov. Hotel zabezpečuje aj organizovanie kultúrnych a spoločenských programov, posedení pri ľudovej hudbe, diskoték, besiedok, fakultatívnych výletov do blízkeho i vzdialeného okolia (Poľsko, Pieniny, Nízke Tatry, Ždiar, Belianska jaskyňa, Zamagurie).

V letnej sezóne sú Tatranské Matliare ideálnym východiskom pre menej náročné vychádzky po okolitých lesných cestičkách a výlety do Tatranskej Kotliny, Tatranskej Lomnice, na Medvediu lúku, ale aj pre vysokohorské túry do doliny Zeleného plesa, na Kopské sedlo, Jahňací štít a do doliny Bielej vody. V neďalekej Tatranskej Lomnici sa nachádza aj nástupná stanica kabínkovej lanovky na Skalnaté pleso, s možnosťou prestupu na visutú lanovku na Lomnický štít. Okolie ponúka vhodné trasy pre cykloturistiku, v blízkosti hotela sa nachádza golfové ihrisko.

Milovníkom zimných športov sú k dispozícii neďaleké lyžiarske strediská v Tatranskej Lomnici, na Skalnatom Plese alebo Ždiari. Kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice je prístupné Skalnaté pleso a Lomnický Štít. Okolie hotela je vhodné na bežecké lyžovanie.
Generované systémom ProfiTour