Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Hotel Sorea Trigan

Destinácia: Slovensko, Prešovský kraj, Štrbské Pleso
Kód zájazdu: 1056311
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy
Wellness
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Sorea Trigan

TV domáce zviera bezbariérový prístup konferenčná miestnosť jazda na koni sauna wellness, spa tenis bazén vnútorný detská postieľka detské animácie detský kútik fitness centrum trezor bazén

Kongres a relax Hotel *** SOREA TRIGAN je situovaný v atraktívnom prostredí Vysokých Tatier pri Novom Štrbskom plese na území Tatranského národného parku, ktorý je najvýznamnejšou prírodnou rezerváciou na Slovensku. Štrbské Pleso je významným turisticko-športovým centrom a zároveň najvyššie položeným liečebným miestom Vysokých Tatier.


Ubytovacie služby


Hotelovým hosťom sú k dispozícii pohodlne zariadené jednoposteľové izby a dvojposteľové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, apartmány ako aj bezbariérové izby. Izby sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV prijímačom so SAT programom a trezorom. Rodinám s malými deťmi ponúkame aj možnosť zapožičania detskej postieľky. V hoteli je možné ubytovanie so zvieraťom. Hotel *** SOREA TRIGAN je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". Platnosť certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier. K dispozícii je detská postieľka, stoličky v reštaurácii, varná kanvica, detský kútik, animácie počas prázdnin a detské menu.


Gastronomické služby


Široký sortiment jedál poskytuje hotelová reštaurácia. Raňajky a večere sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, servírované trojchodové obedy (predjedlo, hlavné jedlo, dezert) s možnosťou výberu z 4 až 5 jedál vrátane vegetariánskeho menu. Pre organizovanie školení, seminárov a konferencií na vysokej úrovni slúžia nové konferenčné sály a konferenčný salónik – všetky miestnosti sú vybavené konferenčnou technikou, k miestnostiam patrí aj miesto pre občerstvenie (kávové prestávky a fajčiareň), k dispozícii je lobby bar, kde podávame chutné kávové špeciality a dezerty.


Doplnkové služby


Centrum WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU.

V letnej sezóne sú v okolí hotela vyznačené turistické chodníky na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, na Podbanské, Kriváň, Popradské pleso či Rysy. Letný FUN park v blízkosti hotela Fis ponúka atrakcie pre deti – trampolíny, detská autodráha, bazény s člnkami. Vyznávači adrenalínu si nenechajú újsť bungee jumping alebo paragliding. Vhodné podmienky na trekking, vysokohorskú turistiku s horským vodcom, horolezectvo a skalolezectvo ako aj cykloturistiku, in-line korčuľovanie, jazdenie na koni a iné. V zimnej sezóne patrí Štrbské Pleso medzi najnavštevovanejšie lyžiarske stredisko Vysokých Tatier. Čakajú na vás sedačkové lanovky, vleky, technicky zasnežované zjazdovky, udržiavané bežecké trate, nočné lyžovanie, jazdy na snežných skútroch, skijörning, špičkové terény na freeriding, stredisko zimných športov PARK SNOW. Hotel *** SOREA TRIGAN je vhodný pre rodinnú rekreáciu, relaxačno-ozdravovacie a regeneračné pobyty, športové sústredenia, organizovanie seminárov a školení. Poskytuje ideálne podmienky pre spoznávanie najmenších veľhôr sveta – Vysokých Tatier v každom ročnom období. Tunajšia vysokohorská klíma pôsobí priaznivo na ľudský organizmus a využíva sa na liečbu ochorení dýchacích ciest.

Generované systémom ProfiTour