Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Bungalovy Savudrija

Pláž Zambatrija
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1056298
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Bungalovy Savudrija

TV domáce zviera minigolf volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 9 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Savudrija je rezort ponorený v tieni borovicového porastu a stredomorských kríkov, kde si môžete vychutnať vôňu mora vo vzduchu.
Ak ste niekedy chceli navštíviť maják alebo ho vyfotografovať, je tu miesto Savudrija. Je to len 90 minút (7 km) pešo pozdĺž pobrežia od Umagu - ale budete mať ho v bezprostrednej blízkosti, ak budete ubytovaní v bungalovoch Savudrija. Maják je najstarší na pobreží Jadranského mora. Postavil ho v roku 1818 rakúsky politik, ktorý sa tam údajne skrýval so svojou milenkou. Veľmi romantické!
Pláže sú vzdialené cca 100 až 300 m od bungalovov. Bungalovy sa nachádzajú v blízkosti Hotela Moj Mir. Vo vzdialenosti cca 1,5 km piesočnatá pláž Zambratija.
VYBAVENIE: 
centrálna recepcia (trezor za poplatok), reštaurácia a´la carte priamo pri mori. Parkovanie v areáli pri objektoch za poplatok.
UBYTOVANIE:
2 lôžkové izby so sprchou a WC, SAT TV, WI-FI, telefónom, s možnosťou prístelky, balkónom alebo terasou
STRAVOVANIE: Raňajky a večere formou bufetu, počas večere čapované nápoje v neobmedzenom množstve (víno, pivo, nealko).
ŠPORT A ZÁBAVA: nový bazén s morskou vodou s terasou na slnenie, skatepark, tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, plážový volejbal a vodné športy, prenájom bicyklov. V mesiacoch júl a august živá hudba, niektoré dni v týždni zábavné večerné programy a MINI CLUB pre deti 5-12r. s množstvom aktivít.
18 jamkové golfové ihrisko v Savudriji.
Generované systémom ProfiTour