Výsledky Vášho hľadania sú usporiadané  podľa kompletnej ceny (včítane povinných príplatkov)
(Dobrá rada najjednoduchšie otváranie jednotlivých ponúk,  aby sa Vám nezavrela celá ponuka, je týmto spôsobom: kurzor nastavte na Vami vybraný termín * pravým tlačíkom KLIK * a v tabulke čo sa Vám otvorí KLIK na "otvor v novom okne")
späť na vyhľadávaciu tabuľku TU                                                    Kontakt na CK TOPAS : TU

Hotel Plavi

jednolôžková izba jednolôžková izba dvojlôžková izba dvojlôžková izba s prístelkou balkon dvojlôžková izba s prístelkou balkon dvojlôžková izba s prístelkou balkon
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 1056068
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Plavi

TV basketbal chladnička,minibar minigolf petanque, bocca diskotéka squash kajak, kanoe vodné bicykle vodné lyže windsurfing, surf šnorchlovanie konferenčná miestnosť futbal volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské animácie miniklub plážový servis štrková pláž večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Plne klimatizovaný 4 poschodový hotel sa nachádza v zóne Zelena Laguna, v blízkosti hotela Zorna, priamo pri trávnatej a kamenistej pláži so sprchami, ocenenej Modrou zástavou za čistotu mora. Slnečníky a ležadlá na pláži sú za poplatok. Do centra historického mesta Poreč - 5 km premáva turistický vláčik, mestský autobus (zastávka pred hotelom) alebo loďka. V roku 2016 zrekonštruované spoločenské priestory.

VYBAVENIE:
zmenáreň, reštaurácia, Wi-Fi v celom hoteli bezplatne, TV sála, veľká konferenčná sála, trezor na recepcii za poplatok, predajňa suvenírov, priestor na odkladanie bicyklov, parkovanie na hotelovom parkovisku za poplatok 1€/deň.

UBYTOVANIE:
214 jedno- a dvojlôžkových izieb, niektoré izby na morskú stranu s možnosťou prístelky pre dieťa (180 x 110 cm), v izbách je klimatizácia, telefón, TV-SAT, chladnička za poplatok, kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy. Izby sú orientované do parku alebo na more, časť izieb je s balkónom.

STRAVOVANIE: raňajky a večere formou švédskych stolov, obedy výber z menu bez nápojov, strava aj pre vegetariánov, prípitok na privítanie (25.5. – 4.9.), raz týždenne tematická večera (25.5. – 4.9.). K večeri nápoje nealko, biele a červené víno, čapované pivo (24.4.-26.9.)

ŠPORT A ZÁBAVA:
vonkajší sladkovodný bazén, slnečníky a ležadlá pri bazéne zadarmo, za poplatok tenis, stolný tenis, squash, minigolf, petanque, volejbal, basketbal, futbal, windsurfing, kanoe, vodné lyžovanie, plachtenie, vodné bicykle, potápanie, jazda na koni. Animácie pre deti 4-12 r. (v letnej sezóne denne okrem soboty), mini klub 2 hodiny denne, večerný program pre deti. Pre dospelých denne okrem soboty ranná gymnastika alebo aqua aerobic, športové turnaje (plážový volejbal, plážový futbal, futbal, stolný tenis), večerné programy (živá hudba, zábavné programy). V okolí je množstvo reštaurácií, barov a veľká diskotéka BYBLOS.
Generované systémom ProfiTour